Elin Lundberg.

A sign of life is a sign of change.

Ge upp mitt i livet.

Filed under: Okategoriserad — elynn at 9:42 e m on fredag, november 27, 2009

Vissa ser inte det där ljuset som kan hjälpa en genom livet, utan ger upp mitt i allt. De kanske tycker att de kämpat nog fast de egentligen vet att de borde kämpa mer. Ibland orkar man inte. Man kommer in i en svacka där det där ljuset bara släcks och inte tänds igen… ”Var ska jag ta vägen?” tänker de. Att våga gå mot ljuset och kämpa för vad man vill och tror på är inte alltid det lättaste. Det kanske känns tungt och ljuset kanske blir svagare och svagare, men det gäller att se bakom de jobbiga stunderna och sakerna i livet och tänka på allt som man älskar och tycker om. Ljuset kommer bli starkare och starkare och till slut så kommer det aldrig mer slockna…7 Comments »

   Erica

27 november, 2009 @ 21:53   

Det har du rätt i. =D Men jag förstår varför vissa ger upp. De är liksom allt för instängda i sitt eget deprimerade rum. De kan inte se det som finns utanför, även om de försöker. Fast jag vet inte om jag håller med om att ljuset aldrig kommer att slockna. Vi måste ju stå ut med framgångar och motgångar hela tiden, större som mindre. Det är det som är livet. Jag tror inte att livet blir bättre och bättre, utan att det hela tiden går upp och ner.

PS. Det skall vara ”tänker DE”. ;-P

   Erica

27 november, 2009 @ 21:53   

Fan, vad filosofiska vi är, gumman! ;-P

   Erica

28 november, 2009 @ 0:16   

Aha, okej… Då är jag med. Fint skrivet, i alla fall! =) Och du har rätt. Du var nog inte så tydlig, men det måste man ju inte vara… :-)

   Erica

28 november, 2009 @ 0:16   

Tvärtom, förresten. Jag gillar lite mer kryptiska texter. Texter som måste förklaras för att man ska förstå dem ordentligt. =)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« Tillbaka till textkommentarer